Nahajate se: Storitve

Trgujte online na svetovnih kapitalskih trgih z ViTrade

 

OSNOVNI PAKET (trgovanje prek spletnega vmesnika)
 

Spletni vmesnik ViTrada ponuja hitro in preprosto trgovanje na nemških in ameriških borzah. Vse pomembnejše funkcije imate pri roki, za lažje razumevanje pa je stran pripravljena tudi v slovenskem jeziku.

V vsakem trenutku, 24 ur na dan, imate pregled nad vašim portfeljem. Poleg tega si lahko ustvarite poljubne sezname vrednostnih papirjev, ki jih želite spremljati.

V rubriki tečaji in trgi lahko spremljate dogajanje na posamezni borzi, grafe, novice in analitične informacije za izbrane vrednostne papirje.

Enostavna in pregledna maska za vnos naročila (z možnostjo predogleda naročila pred posredovanjem na trg) pomeni tudi večjo varnost za samega uporabnika. Celotna zgodovina naročil se beleži, v vsakem trenutku lahko tudi vidite, v kakšnem statusu je posamezno naročilo.

Pregled nad računom vrednostnih papirjev, denarnim računom in celoten dokumentacijski center vam je na voljo v rubriki storitve na računih.

Kako do ViTrade-a?

Obiščite nas in sklenite pogodbo o borznem posredovanju na tujih trgih. Predstavili vam bomo vse možnosti, ki jih ponujamo.

 
 

 

Kliknite za ogled večje slike in vpogled uporabe sistema.

 

 

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji